Boka Joacim

Standup

Standupframträdande på ert evenemang!

Standup är idag och har genom tiderna vart ett populärt och uppskattat inslag på de flesta företagsevenemang. Joacim kommer gärna till er och skämtar och ser alltid till att vara påläst kring just er bransch och evenemang.

Konferencier

Satsa på en rolig konferencier!

En rolig och energigivande konferencier kan göra underverk! Med humor, bra kontakt med publiken och rutin kan Joacim vara konferencier på ert evenemang och bidra till det lilla extra!

(Bild: Robert Jansson, Ålandstidningen)
(Bild: Robert Jansson, Ålandstidningen)

Workshop

Utmana dina anställda med workshop i standup!

Ni kanske till och med vill låta era anställda själva testa på standup? Att delta i en workshop i standup kan vara en otroligt lärorik och utvecklande erfarenhet. Joacim kommer gärna ut till er och håller en heldagsworkshop i standup där comfort-zonen utvidgas för deltagarna!

Föreläsningar

Presentationsteknik

När folk har blivit tillfrågade vad de är mest rädda för av allt i hela världen så har en grej dominerat listan, nämligen att presentera inför folk (strax ovanför döden). I denna föreläsning får åhörarna lära sig mer om grunderna i vad som är bra att tänka på när man ska hålla en presentation. Konkreta tips blandas med hur man kan jobba med humorn som redskap!

Digital marknadsföring

Utvecklingen går idag snabbare än någonsin, och för att förstå hur fort det går kan vi säga att det kommer helt enkelt aldrig att gå så här långsamt igen. Med ett snabbt förändrande landskap kan man lätt hamna efter i marknadsföringen. Därför är det viktigt att känna till och utnyttja de möjligheter som den digitala marknadsföringen ger. Med god erfarenhet av ämnet såväl teoretiskt som praktiskt kan Joacim guida er igenom de viktigaste kanalerna och de saker som ni bara måste känna till.